Monday, 10 June 2013

ASSIGN JOBS..sape boleh tolong?? kite tak paham

salam..harini aktiviti sperti byase.bangun tengok tv,makan, pastu online..eh eh firstly nak gtaw harini 1 Syaaban kan.selamat berpuasa bgi yg berpuasa.saya mmg da set nak pose tapi mcm mane leh terlajak sahur.bgun2 je da subuh.hukhuk..perut lapa sgt so x puasa la sbb x sahur. ok ini alasan.dan tak bagus.kamu2 jangan ikot.takpe ade 29 hari lagi.so kite same2 cuba jihad puasa yer.
seblum tu jgk nak wish selamat exam untuk students usim yg rsenya smue start pekse rini kan? eh eh kamu..kamu ade send kte jadual exam kamu..kite da bukak tpi xde pon.boleh tak kamu anta lagi skali? hah? kite nak buat pe? mmm mmm ade lah.da kawin nnt kamu tnye lagi taw.tym tu kite jwab.haha
boring lar..nak keje tapi area cni mane la sgt. nak g keje kat KB mall.ade je keje kosong tapi cam jauh,transport takde.hmm susah la cmni..kite nak duit..nak duit.. nak tolong umi ayah kite ringankn beban.harap ape yg sy apply tu sy dpt.aminnn..
hmm kte ade terbaca pasal ASSIGN JOB.tapi kite tak brape paham lah.kalo kite nak sign in boleh tak? kite takot nak join bnda cmni.takot effect pape di masa depan.hmm camne?? yela takot dy tipu ke ape.boleh percaya ke bnda2 camni? sory la sy ni mmg jenis takot amek risiko.sbb tu sy tak maju maju,bhahaha,
hmmm.nak sign in ke tanak.. pless :(

3 comments:

Anis Zahidi said...

salam .AssignJobs tu macam churpchurp & nuffnag .kita just post kat fb je apa keje yang dia suruh .

Anis Zahidi said...

cuba tengok link ni ->

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/06/assignjobs-apa-itu-boleh-percaya-ke.html

mazs mazlan said...

@anis zahidi : tq ye =)