Tuesday, 17 December 2013

kawan2 puji kulit mazs cantik, Alhamdulillah. jom mazs nak share rahsianya =)

Bismillah..

Alhamdulillah segala puji bagi Allah diatas segala nikmatnya.  wanita dan kecantikan tidak dipisahkan.Semua org nak cantikkkan.. justeru itu rasa frust la tengok orang tu orang ni dok tunjuk product yg memasing pakai smpai flawless,glowing dan cantik la kan skin dy. dulu masa belajar kat Usim, mazs tak rajin sangat jaga muka sbb kalo guna pon rasa frust same aja x de effect ape, last2 abes duit gitu aje. smpai rase putus asa. so mazs punye skin sgt la kusam dan tak cantik. sesiapa yg kenal mazs pasti tahu mcm mane serabai muka mazs dulu2. sgt kusam x berseri langsung wlupon mekap.

nak dijadikan cerita lepas abes praktikal haritu balik kampung dan smentara tunggu posting ni mazs cari kerja. Alhamdulillah dapat kerja kat Dqistee Beauty.. korang pernah dgar nama ni???? mazs rasa kalo yg sebelah pantai timur dan yg rajin dengar radio THR.fm pasti tahu akan kewujudan produk ini. so, mazs amek peluang utk cuba produk ni memandangkan staff yg laen suggest mazs guna produk ini. yela staff yg laen sume skin cantik, takkan mazs sorg kulit kusam dan gelap kan..rasa malu tu satu hal. kalo customer tengok pon dy tanak beli. yela, beria kau promote suruh beli pakai bagi kulit cantik tapi kulit kau sndri tak cantik mmg dy tak beli. ok da panjang muqaddimah mazs.hahaha

Strait to da point,so ini la produk yg mazs guna Set Eksklusif  normal Dqistee Beauty

mazs amek set ni sbb mazs punye skin problem,byk jerawat pasir,pori2 besar n tona kulit tak sekata,  so beli set ni terus, sbb lebih jimat dari beli secara loose atau satu2 atau asing2. Alhamdulillah perubah selepas satu minggu dpt dilihat

Honey soap ni ade dalam set yg mazs beli tadi.so ini la khasiatnya. Minggu pertama pakai ade rasa pedih cket. * yang ni depends person taw,org yang ade resdung mmg take tym lar cket sbb honey soap ni bertindak utk buang segala bahan kimia yg ada kat skin kite dan juga penawar resdung cket2. jangan korang ingat pakai sabun ni leh ilang resdung.hahaha. cuma itu adalah sdikit benefit dari honey soap ni

yang ini tak ada dlm set yg ekslusif tadi.ia sbgai tambahan. mazs pakai sbb mazs banyak jerawat pasir. kalo korang xde masalah muke berjerawat, xyah la beli,hehe

di bawah ini mazs share cara pemakaian dan juga kehebatan produk ini



yang ini Set 3 in 1 yang normal. maknanya kalao kulit korang da cantik atau takde banyak problem mcm mazs,mazs suggest amek yang ni. Normal price :rm120. i give u da bes price. Rm 80 free postage. hokey???

Kalau korang nak beli loose pon bole,nanti mazs update price list setiap satu barang n apa faedahnya.
ini testimoni mazs sendiri taw.. waktu convo haritu rasa confident sgt jumpe kawan2 sbb ramai yg tegur dan tanya pakai apa sbb kulit glowing dan berseri-seri.Alhamdulillah. bukan nak menunjuk tapi setiap wanita memang mengimpikan ade kulit yg cantik dan sihat.


tapi skg ni takde la skin mazs cantik macam kulit Misha Omar ke Erra Fazira ke.hehe. masih lagi dlm proses merawat sbb skin mazs jenis yg banyak jerawat pasir. wlupon dari jauh nampak flawless je tapi bile dekat nampak la jerawat tu wlupon halus2 kan. skrg da masuk bulan ke 3 pakai. insyaallah mazs akan istiqamah.


untuk kulit mcm mazs perlukan juga penjagaan dalaman barula kulit sihat. next entry mazs citer k maz makan supplement apa. apepon bersyukur, dulu kalo nak upload pic mesti edit kasi glow,skrg tak yah da.melainkan ko g duk dlm gelap.tu mmg kena edit kasi cerah.hahaha





untuk sebarang pertanyaan bole wassap mazs 014-5186219. i will consult u, FOC. insyaallah mazs akan share dgn korang. nak order bole wassap ok. i give u da bes price.. tak perlu risau sbb mazs jual yg ori. anda jangan tertipu sbb produk ni da ade tiruan taw,  


Lastly, uols yang ada instagram bole visit ig mazs ' suriscloset' . dalam ini ada macam2. dress murah2, travel solat, n set DQ. 

p/s : semua gambar credit to page Dqistee Beauty & Health.








2 comments:

Cikgu Cee said...

salam mazz, awak org kelantan ker? anak cikgu mazlan dulu pernah bersekolah di sk sungai 2 ?

p/s: mencari kawan lama. haha. sorry kalau tersilap ore :)

Nao Mei said...

Adik kalau nak alexa tu turun makin trun...rajin update entri....rajin bw...pastikan pageview meningkat...

adik dah semak alexa ke....klik je sini cik akak tu....