Monday, 10 February 2014

kelebihan MISTINE EGG WHITE PEEL OFF MASK

salam alaik....

weeeee...i'm happy.tapi takde la happy sgt. juz ada la rasa sedikit kegembiraan yg dpt dizahirkan sbb da boleh online. harapnya lepas ni boleh istiqamah menulis,membaca, sgt sesuatu jgk sbb da mengikat kontrak dgn YES. mohon beri kerjasama ye..

ok.sory berbalik pada tajuk entry.mungkin ada yg tahu,mungkin jgk ada yg tak tahu yg saya da ada bisness sendiri. boleh follow
 .............
.............
.............
INSTAGRAM (suriscloset)
 or my page

FB SURIS CLOSET

Alhamdulillah..usianya baru saja 2 bulan..harap segalanya berjalan lancar. ok. sepanjang 2 bulan yg indah ini saya ada memperkenalkan produk yg agak tak berapa familiar lagi di M'sia. kenapa sy memilih yg x familiar ni? sbb nye mudah aja. saya sendiri cuba,nak pakai dan saya tahu ia bagus.dats y saya consume n decided nak jual. dan sy pasti ia akan jadi fenomena slepas ini... jom kite usya sikit ape itu Masker telorr ni

MISTINE EGG WHITE PEEL OFF MASK.

Mistine Egg White Peel Off Mask
Poreless & Anti-blackhead

Product benefits: Mistine Egg White Whitening Peel Off Mask helps tighten pores, firmer and smoothen skin as well as reduce acne, acne scars, redness and less breakouts. After applying this mask, your face will be become tighten, amazing whitened, poreless, tighten, good oil balancing, supple and in good texture. Ingredients: Albumen, Hydrolyzed Elastin, Collagen.

Direction: Apply an amount of the peel off mask onto clean face and leave on for 20 minutes and then peel off.

Recommend use 1-3 times per week.

Size: Net wt. 85 g

jemput tengok testimoni and feedback






haaa..amacam bes tak?? jom cuba..saya dah anda bila lagi.

rm 25 include postage
rm 30 for SS.

boleh directly whatsapp 014-5186219 :)


3 comments:

Cikgu Norazimah said...

Wah! Mcm best jer ;)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...mazs,

wahh.. macam best gak boleh licin kulit muka pakai maskara putih telur nie kan..

mselim3

pls: insaallah pape jika memerlukan nanti mselim3 whatsapp..

nabila biela said...

memang best...sy pun pakai dear