Tuesday, 11 February 2014

SAPA PANDAI CANTIKKAN BLOG.pless. i need u!


Sebenarnya background blog yg ni tak puas guna pon lagi.usianya tak sampai setahun . cantik memang cantik cuma ada nak buat pembaharuan cket..nak yg lebih matang.hehehe. 

kalau boleh nak mcm blog irine nadia atau sprti blog yg background lebey kurang tu..
saya jugak nk msukkan bberapa link,nak tukar gmbr.cuma buat masa ni sy tak sempat nak study tuk buat sendiri n i need to hire someone. pless help me!!!

for me,,da cantik n kemas dah mcm ni juz nak buat pembaharuan..



so sesiapa yg pandai hias blog drop ur comment, nnti sy singgah blog anda..  terima kasih ;)


3 comments:

Cikgu Norazimah said...

mcm CN la, agak 'rajin' nk edit sendiri, last2 hire orang jer, bkn mhl pun..hehe

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...mazs,

dah ok kot.. nak edit kena cari yg pandai nie.. pape kena buat backup dulu ..

mselim3

aisya said...

ini pun dah comel ape. hehe. tapi biasalah, kadang2 kite pun bosan tgk blog sendiri, tu yg nak tukar itu ini. hehe