Saturday, 15 February 2014

syokknye biz kaaching.. smpai sy bhneti keje hokeyy



Alhamdulillah. ..
Seronok sungguhsejak buat bisnes PHYTOSCIENCE nie... TAK PAYAH POS BARANG, SIMPAN STOK berlambak-lambak, KEJAR SALES bagai... GAJI terima setiap hari bila ada yang menjadi BISNES PARTNER... Yang paling best TIADA TEKANAN untuk mencapai target BV, PV, AB, CD, UV bla..bla...bla....

tapi ni untuk sementara ja..mazs kan baru lepas grad bulan 12 haritu.so keje jdi kerani jap disalah sebuah sykat swasta y agak terkenal di Kelantan ni.selepas 5 bulan keje amek kputusan bhenti.tak nyesal.da mintak petunjuk ngn ALLah.  smentara tunggu posting dlm bulan 6 mmg pasang niat insyaALLAH bole focus biznezz ni je kat umah. keje di rumah mmg heaven la. x yah susah2 iron baju.x yah susah2 kuar duit tym lunch dinner sb kat umah umi abah tanggung..duit ley simpan buat bekal kalo kena posting jauh2. 

ape yg mazs ley ckp dlm buat ape2 bisness kite kena pasang  NIAT kerana Allah SWT, nak tolong orang di sekeliling untuk menjadi lebih baik..mcm maz buat bizness ni.

Nak CANTIK, SIHAT, PUTIH, GEBUS GEBAS, SLIM MELIM...makan suppliment DOUBLE STEMCELL. ..

Nak rawat kulit & rambut spray ja dengan TRIPLE STEMCELL. .

Nak sunblock & foundation pakai SHINE STEM..

Itulah..biznes ni kalau CLOSE DEAL dalam FACEBOOK susah ckit jer berbanding CLOSE DEAL FACE-TO -FACE... tapi kalau dapat baca & selami pelan biz & produk itu semua bukan masalah....

Oleh itu, jika korang rasa  ingin mengubah diri anda dari biasa2 yang hanya asyik mengomel tentang isu semasa..apa kata jom ambil langkah bersama PHYTOSCIENCE untuk lebih maju ke hadapan bersama income harian yg lebih seronok...bole pm https://www.facebook.com/messages/mazsmazlan

ataw whatsapp 014-5186219 

"Pendedahan ekslusif satu-satunya produk 'AWESOME' berkualiti antarabangsa dengan 1001 kebaikan untuk kecantikan dan kesihatan yang mempunyai Jaminan Insurans sampai RM3 JUTA kini TERBONGKAR!

amacam..syiokk tak??ngee

ok..adik ni baru 20 tahun kay,hmm.jeles aih maju dy.

haaa ni testimoni hebattt..

jom bantu sedare mara..bantu sesiapa shj y memerlukan..insyaallah berhasil



3 comments:

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

salam ukhwah..muga sentiasa sukses biz..yg penting..rajin dan usaha

nabila biela said...

gudluck dear =)

Fizi Zaidi said...

semoga terus berjaya dgn perniagaan ini ye masz :)