Monday, 2 June 2014

sEnaNg je nak dapatkan OaT cHoCho seKaraNg ni..

 
Bismillah... selamat petang Uols.. haa nak gtaw ni. on lappy pukol 5.15 tapi sekarang pkul 6.15 baru dapat menaip. punye lame giler nak lepas bukak blog. fesbuk lagi la tak dapat nak log in dari tadi.. internet lembap...6 hb baru dy laju......  T_T
 
Mazs peratila kan.. kecik besar kecik besar dok perati..rasa terkejut gitu tgok pageviews berbelas ribu secara tiber2... Blogger tak berapa nak tegar kental macam iols ni, payah kot nak dapat pageviews berbelas ribu.hehe. tapi gara2 entry Oat cHocho ritu hamekk kau berbelas ribu. naek mendadak. haa korang yang nak naekkan rating blog betol la pakai tips begitu. buat entry best2. tapi bagi Mazs buat blog bukan nak kejor sangat rating ke traffic ke ape sbb ini partym aje. Menulis jika berkelapangan. Tak rajin nak buat entry yang boleh up kan blog.lagi suka menulis pasal diri sendiri biar pon takde orang amek kesah..kekekeke..ok laen orang laen pendapat.. terpulang korang la kan..
 
ni nak gtaw, haritu kan kemaen lagi semua,siap mesej2 aku tanya berapa hinggit beli oAt chOcho, beli kat mana, ramai ok yang whatsapp yang SMS untuk tanya hal Oat Choho.kkihkihkih. ye beberapa bulan lepas memang OatChoco tak berapa banyak di pasaran. di pasaraya pon takde.. kena pandai2 cari tym tu..
 
Tapi sekarang Mazs dah takde yang SMS or whatsapp semata2 nak tanya kat mana nak beli OatChoco sebabnya dah bersepah orang jual. di pasaraya pon dah banyak. mula-mula dulu harga berbelas hinggit sekarang kalo kelantan range rege rm 8.90 untuk 40pcs n rm 9.50 untuk 50pcs. kat Kelantan ye. kat negeri laen Mazs tataw la.. tapi rege tu kat pasaraya ke kat tempat runcit pemborong pon memang harga sama dahh. bersepah dah Oat choco ni,.
 
Mazs pon kalo kuar ngan umi p beli barang dapur wajib la rembat Oat choco ni,sedap makan tym nengok TV.. tapi Oat choco n wheat yg coklat tu tetap win la kat hati Mazs. kat hati enkorang yang maner plak.hehe. kalo kat bawah ni pulak Mazs suka yang kaler kuning n hijau. kalo dirasai dan dinikmati bebetol tiap2 kaler tu berbeza rasa taw. yang putih tu rasa susu pekat sangat. yang merah rasa ade sirap sikit.. yang kuning n hijau biasa2 aje. juz nice..
 

 
ok la uols. got to go .. da magrib.. nak shopping sila ke instagram SURISCLOSET taw...

 
 
 
 
 
 
 

1 comment:

Aty_Fared said...

akak baru fes time makan ni beli kat kelantan..memang sedaaaaapp.... :)