Monday, 31 March 2014

OAT CHOCHO dah jadi fenomena???nak beli? order sini



           Terus kepada tajuk ye.Hmm sape dah pernah makan biskut ni?? hehe best tak?? best kan? actually mazs tataw la plak sebenarnye banyak da blogger post pasal biskut ni. mazs tataw plak da jadi fenomena. sbb bulan Februari haritu ade attend wedding kawan n Oat choco ni ade didalam goodies yang Mazs dapat. Mule2 makan terus cam ternganga sedap sangat kan.sebab Mazs mmg minat benda cam nestum ni. pastu adik tengok n  dy cakap kat sekolah dia ada jual.hari-hari dy beli.  terkejut la kakaknye ni kan. so Mazs sangka yg oat choco ni dah lama la dipasaran n mazs je yang lambat menyedari. rupanya2 selepas dari peristiwa itu banyak la yang share pasal Oat choco ni samada di FB atau di blog tak kurang juga di instagram. maknanya baru lagi la kan Oat choco ni di pasaran kan?? 

          Pastu kebanyakan yang post plak mesti captionnye berbunyi begini. " best la biskut ni. ade sesape tahu jual kat mana??" hehe. n kebanyakan yg Mazs jumpe mesti bagitaw dorang dpt biskut ni after attend walimah sesorang.. ohhh ingatkan mazs sorang je camni.ramai rupanya senasib ngn Mazs.hehe

          So, tadi tergoogle la sekejap n terjodoh dengan http://rosedelightshop.blogspot.com/

         So ini berita baek untuk uols laa akak ni ade jual oatchoco ni. sesape yang tak tahu nak beli kat mana order je ngan akak ni. tak payah susah fikir nak pegi kedai kat jalan belah mana. tak payah susah-susah isi minyak kereta, tak payah susah-susah bersiap cari kedai. semuanya dihujung jari. Akak ni jugak jual macam-macam. selamat bersopim ye korang.. untuk Oatchoco ni mazs da try due jenis flavor ni. yang oat & wheat lagi sedap bagi mazs. due2 pon sedap. tapi yang ni lebih sikit bagi mazs. bagi korang mazs tataw la. bagi mazs jugak tak manis tak tawar.sedang elok je. adik mazs plak cakap sedap sebab tawar tapi umi mazs cakap 'manih leting ' .. so terpulang citarasa anda ye.. rambut tak sama hitam lidah lain-lain. pon boleyyyy.hahahaha


klik link untuk info


Baiklah itu aje untuk kali ni. eh Mazs gitaw je uols.mazs tak order pon dengan akak ni sebabbb sebabbb Mazs taw nak beli kat mana Oat choco ni.hehe. bagi yang berada di Kelantan. apekata ke PASAR BESAR SITI KHADIJAH atau RTC KELANTAN . rajin pusing-pusing mesti jumpe. nak harga murah sila ke RTC ye.. mazs selalu ke RTC kelantan setiap hujung minggu sebab umi selalu beli stok bahan mentah di situ.. murah hoiiii lebih-lebih lagi kalau untuk borong. percayala memang heaven la.. tapi jangan la pegi tempat pemborongan ikan ayam ke sayur or landskap. pergi kawasan runcit dan pelbagai, murah beli sepaket tu.. berapa harganya tak boleh bagitaw. pssst kena pegi dulu. hehehe.. untuk negeri laen Mazs tataw la kat mana, jadi order sahaja dgn akak tu ye..

till we meet again. gudnyte

p/s:teruskanberdoa#mh370

nak order ini? sila ke page or instashop SURISCLOSET ;)


6 comments:

MAT NOR said...

oat snack ni semakin famous dan lonjakan dalam permintaan sekarang ni. pemborong pun selalu abis stok sekelip mata.

oatchocho said...

klu area cheras n balakong
whatsap saya 012-2358252
best price wooo

Dekyah Dayah said...

whatsapp 0173983264
bestt priceee dan murah

HAMKA MONA said...

Whatsapp 0138370122

nadya diendraa said...

Haii . Saya jual oat ny .
1 pek Rm12
3 pek Rm30( satu jatuh Rm10)
5 pek Rm49 ( satu jatuh Rm9.80)
*borong lagi murah . Bolee whatsapp saya yea . 0175347726 - nadya

Nurul Amalina said...

Tumpang iklan

Sy jual oat choco n oat wheat murah2 je sbb nk clear stok tnggl 2 kotak je.

1 pek : RM8.00
1 Kotak : RM156.00 ( jatuh 1 pek 6.50)
Sesape yg mk jdkn doorgift pn boleh
Whatsapp sy : 0169034797
follow ig : dnaa_ shop2u