Friday, 1 March 2013

JUBAH DUBAI SALE!!!!!

Assalamualaikum smua...

ok... sy nak promote jubah dubai umbrella yg mnjadi trend skrg..
saya jual dgn harga sangat murah RM140 include postage..

sape yang nak order boleh pm saya 014-5186219..
saya bukan peniaga n bt bussiness online macam org laen,
so cara saya berbeza.

serious buyer boleh pm saya untuk kepastian..
kena grab cepat2 sebab ramai yg pm saya untuk order

JB A CTH SIZE L

JB B CTH SIZE L

JB C CTH : SIZE S (sold out)

JB D CTH SIZE M (sold out)

JB E (sold out)

JB F (sold out)

JB G

JB H

JB I (sold out)

JB J


JB K

JB L (sold out)

1) SEBUTKAN KOD  JUBAH DUBAI YANG ANDA BERKENAN
cth : JB J

2) BAGITAHU NAK SAIZ APA
3) MATERIAL JUBAH SGT BERKUALITI,TIDAK PANAS,

CEPAT2!!!! PM ME 014-5186219
THANKS =)


7 comments:

syahirah said...

cantik jubah dia ~

tenku butang said...

done follow sini yunk.. thanx follow teman yea.. thanx gak sebab sudi komen.. err.. nape awk kata pnh wat blog 3x yea?

http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/kalau-satu-hari-nanti-teman-tinggal-kan.html?showComment=1363237018617#c8806138343146954065

Qaseh Farra said...

nak buat tempahan blog??header??skin??boleh bagitau kat sini ye..thankz..
https://www.facebook.com/QasehFarraDotblogspot

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum....

ziarah sini , komen dan terus follow...

mselim

pls;mselim3 datang sini tgk jubah...

mazs mazlan said...

Syahirah@ bli la..hehe

Tengku butang@ sbb x suke blog lme n mcm mrepek je..hehe.yg ni in sha allah kekal

Nurul Najihah said...

jubah nie ... kembang kat bahagia bawah an ?

mazs mazlan said...

NAJIHAH @ yup..kembang bawah,,mcm princess...