Thursday, 11 April 2013

ALHAMDULILLAH. TQ ALLAH,PARENTS N MADAM =)


ALHAMDULILLAH. da selesai di ovserved oleh Madam Haliza Harun.
ini kali kedua n last dy datang. mase first dulu dy banyak komen n bagi suggestion
but 4 dis tym dy komen dgn muka trsenyum lebar dan berkata : 

saya tak sangka u improved a lot. semua yang awak buat saya suka.sangat memuaskan.
it was good mazs. cuma awk lack of using the whiteboard. tapi itu bukan satu masalah bagi saya sbb yg laen2 semua bagus. saya suka feedback pelajar2 awak. saya suka cara awk bagi pengukuhan setiap kali abes satu2 point.saya suka sangat lah. awak berbeza dari first tym sy datang observed dulu. awak amek semua yg saya tegur dulu. good!!

itu antara beberapa prkara yang Madam Haliza bagitaw. selebihnya dy tulis dalam borang pemantauan.
tapi semuanya ade good.. Alhamdulillah walaupon saya takut2 tapi overall P&P berjalan dgn sangat baek.
terima kasih 5ST yang sporting. dorang memang suka sbb tadi belajar tajuk cerai dan rujuk. macam kite2 dolu-dolu suka blajar tajuk kawin2 nih. hehehe..

so, saya doakan jugak kawan2 yg laen berjaya. saya pasti kawan2 saya juga dapat buat lagi bagus n bez dari saya..ABM dorang hebak2 blako kalo nak compare dgn saya. dah la tadi tetibe tak boleh on video, slide pon x blh nak show tapi naseb baek saya ade back up plan. Alhamdulillah. it was fun P&P tadi..

saya jugak harap latihan mengajar saya disini dapat A. sy juga harap ilmu yg saya sampaikan dapat memberi sesuatu dan bermakna buat pelajar. sucikan hati suci minda.. in sya ALLAH berjaya.. ameen..



2 comments:

aiman mania said...

wahhhhhh..bakal cikgu nih..keep it up,sis..moga komen negatif dr madam tuh menjd pembakar semngt untuk sis mendidik ank bngsa :D
mulia tugas pendidik nih,tapi,ta terbukk hati nak menceburi profession perguruan...faham apa yg diajr tapi,nak mengajar atau nak explain balik kat org len memng 1005% blurrr..haahaa :)

mazs mazlan said...

hahaha.. act dulu2 sy pon cmtu..thanks