Sunday, 21 April 2013

Dating ngan students semalam.phewww

semalam kan, KAMI ( cikgu + students 5ST) berpakat. act da plan 2 minggu yg lepas ag. hajat di hati cikgu cinonet ni nak pegi tesco Nilai je, sbb cikgu boleh jalan kaki je pgi ctu, tapi atas perbincangan bersama, kat Tesco tu takdak apa, so depa suggest pgi Kompleks Sukan Airport, Bandar Baru Nilai.
Maka, cikgu pon bersetuju lah sbb kat ctu leh maen bowling. bile ag cikgu nak tnjuk bakat kan? kuangkuang. So pkol 10 gerak g sane. students cls ni tak ramai. mmg ade 16 org je. 4 org tak dpt dtg ats masalah tertentu. so ni je la yg hado..tapi takpe.cikgu mmg suke dorg sbb tak ramai. senang nak control.
aktiviti bersama yg kami buat ialah men bowling dan makan2 je. sekadar hang out bersama sbelum cikgu ini mengangkat kaki keluar dari bumi Nilai ini. yeayyyy sila tepuk tangan!! praktikal nak abes daa.  smlm kte simple2 je, pakai pashmina yg dihadiahkan sorg kwn swktu kami sme2 g Beijing dulu. first tym pkai taw.tq der hadiahkan pashmina yg cntik ni, sory la slepas bberapa bulan bru hrini sy pakai. jom tgok pic2 ni.
pic bawah ni pic heroes 5ST yg dtg. lagi 3 org x dpt dtg ats sbb trntentu..
dari kiri, Ilham, Ibnu, cikgu cinonet, Amin dan Fikri. depa bagus dan boleh diharap. nak berkenalan?? sila..sila..hehe. tapi saya dimaklumkan smua da berpunya. haisyhh budak2 zaman skrg..

pic bwh ni plak pic heroins 5ST. shaida tak dpt dtg. dorg sgt baek ati dan sporting..
dari kiri : aina,shikin,arfa,cikgu ciput, Ain, Dania, Nabilah n Nani


juz call her aina.. bleh bace blog comel dy. KLIK











lastly thanks kat Ibnu sbb bawak cream puff yg sedap sgt2 nih. so da abes mkn ayam KFC .boleh selang seli sumbat cream puff ni. terbaek sbb mak dy yg buat. 


boleh tempah kat cni.. selamat mencuba =)


kesimpulannya. ia adalah separuh hari yang menggembirakan. mereka bukan je students tapi kawan. tak salah kte date ngn students reramai kan? kan? kan? hehe.. moga ukhuwwah ini berpanjangan. 
nanati saya pikir2 mcm nak buat usrah pulak kat Dataran Nilai.. in sha ALLAH.

terimakasih =)



1 comment:

Qaisyara Raihana said...

best nye hangout dengan student.. btw, student ckgu sume hensem2 errk. hehe. prempuan pun comey2 tmasok ckgu sendiri. mcm student pulak ckgu bgambar sama ngan dorang >.<