Friday, 19 April 2013

Show bulan niee

ini citer minggu lepas dan minggu ni.
entry da berkulat tapi baru boleh post.hehe
minggu lepas AZRA dpt jemputan show di DKP3 USIM
sempena pertandingan debat.







kejam tak sbb tak rotate gmbaq tu? heee.

ok,tu cter minggu lepas,minggu ni dpt undangan di Paroi, N9 plak.
sronok sgt show kali ni. enjoy n tak nerves sgt.
tapi still nak say sory kat kwan2, sbb mase starting acapella lagu doaibubapa,
saya terstart dgn key yg tinggi, maka berhumpas pulas kwn2 lain nak ikot key sy.
hahaha.tapi tak sumbang n still nice sbb kami dpt cover n dpt pujian yg bagus2 gak.



hepy with them.. nasyid adalah slh stu medium dakwah.take note!!

p/s : hati tga sedih sgt nih..
i'm haunted by u again n again..i just cant get away..
this hopeless love hurts my heart so much..
going from day to nite ,u're all i think about..
being so pitiful n sillywat shud i do??

4 comments:

Hafizah Alsa said...

syoknya.. sana snini awak pergi. hehe. nasyid medium dkwah. agree. take a note.

mazs mazlan said...

heee maseh.support industri nasyid!!

sha dhira said...

macam familiar lah.. study mna?

mazs mazlan said...

KAT USIM? =) familiar eh?