Thursday, 22 May 2014

blogger akubukanbidadari on air RTM..

Bismillah.. Salam alaiyk..
 
yeayyy dapat jugak publish entry ini.fikir tajuk pon setahun taw..kihkihkih..sebenarnye tataw nak buat tajuk ape yg sesuai.takmau skema sangat so begitu haje ye.
 
         Entry ni memang nak citer pasal kak Aty dan sejarah perkenalan giteww. Actually mazs terbaca  blog kak Aty ni waktu nak  buat entry pasal deco bilik idaman. haa malas plak nak cari entry lame.hehe. tapi waktu google2 tu terjumpe la blog kak Aty. first baca da rasa seronok,enjoy,kena dengan jiwa n memang eksaited nak baca selalu sebab blog kak Aty banyak berkongsi tips susun atur. tu la Mazs ni nak aje buat entry pasal deco2 sebab memang minat giler mendeco cuma camera tak lawa, tak reti jugak nak amek angle2 yang cantik + tak duduk rumah sendiri. tunggu dah ada rumah sendiri nanti kot baru focus entry deco2. buat masa ni slow2 aje.hehehe.
 
Iols memang follow kak Aty,so bile ada terbaca entry dy yang dy dah ade instagram  terus whatsapp dy tanya ape instagram dy sebab nak follow. so follow la kite via suriscloset (instashop) & mazsmazlan (realinsta) , thanks kak Aty laju reply bagitaw ape insta dy.hehe. pastu tak sangka pulak dy follow balik instashop mazs suriscloset. suke hokeyh bile blogger retis follow kite.hehehe. rasa nak gtaw satu dunia kakak akubukanbidadari follow.hahahaha.
 
                     Jom layan gambar dari kak Aty ye.eh sebelum tu korang jangan gelak sbb mazs printscreen  ni ade words bahasa melayu mengikuti gitu.. alkesahnye iols format laptops so semua bahasa jadi malay. so belum rajin nak tukar bahasa.hehe. kekdahnye mari la kite memartabatkan bahasa melayu.tiber** hehehe..
 
 
ni first order kak Aty, fishtail chiffonis. tak penah tengok kak Aty pakai lagi.
tunggu kak Aty update hokey
 
 
Selang beberapa minggu kak Aty order lagi, . dy order hari rabu petang, malam tu buat payment,khamis post, jumaat dapat parcel, isnin da pakai sewaktu on air di RTM. bayangkan hati Mazs dupdapdupdap takot hoiii poslaju bukan bole dibuat maen.. kadang2 sehari da sampai. kadang2 seminggu. tapi kami amek risiko jugak. berdoala haku siang malam supaya baju kak Aty sampai cepat dan dy pon boleh pakai Isnin tu. alhamdulillah kak Aty bernasib baek. servis pos laju tiptop..
 
 
cantik cam pwincessss :)

dress iols jual masuk tibi hoiiiiii.hehehe



bangga kak ATY buat dp blog la kiranya..tantekknye kakak
 
                OK,tu je pon nak show off kat korang.haaa iols tumpang bangga kak Aty memilih untuk mengenakan busana simple yet gojes dari SURISCLOSET. tumpang glemer la cket walaupon takdenya kat tv tu dy mention baju tu dari sape.dah macam bajet plak aku ni.hahaha. eh eh korang tak paham iols ni hepy okey bile kak Aty cakap nak pakai baju nk masuk tibii. terkinja-kinja da macam mazs yang masuk tibii.hahaha. tapi sayangnye tak dapat tengok sbb tak taw pon bila live sebab kak Aty maluu nak gtaw.kihkihkih comel sangat.. korang boleh baca di blog ATYFARED  tentang kisah2 dy on air.rajin2 scroll older post ye.ada beberapa entry la pasal dy on air rancangan FEMININ. sory tak dapat bagi link sebab internet slow ya hammmpunn..
 
anyway mazs nak ucapkan terima kasih kepada kak Aty sbb percayakan mazs,percayakan suriscloset. terimakasih jugak buat customers yang laen,haaa kalau dah pakai rajin2 tag and share nanti mazs akan buat entry jugak ye... insyaALLAH.
 
gtg..terimakasih sudi baca ;)
 
p/s: iols gigih belajar belit shawl mcm kak Aty pakai,.cantekk kan:)
 
nak dress mcm ni sila ke instagram/fb suriscloset.

1 comment:

Aty_Fared said...

nanges orang puji melambung..alahai maz.....