Thursday, 8 May 2014

kat mana restoran Nasi Arab yang best?

Selamat petang uols.. tadi godek2 album tetiber tejumpa pic ni. baru terengat snap pic ni mase convo bulan Disember 2013 tahun lepas.hahaha lame dah oii terperup..  Jap nak recall balik citer haritu.hehehe..
Macam ni tym konvo haritu lepas pulang jubah kot..kot la.. lupa dah so pegi la dengan kawan-kawan kat Restoran Nasi Arab kat Nilai. haaa kedai mane tak leh gitaw la sebab ni negative feedback kan. Nilai tu banyak jugak restoran Nasi Arab.hehe.tak baek pulap gitaw semua orang kedai dy makanan tak berapa sedap jadi iols sebut secara umum aje la ye.hehehe..  
Macam ni Mazs ni jenis tak suka makan makanan pelik2 means kalo tak pernah try sesuatu makanan tu macam susah la cket nak try makan.. 

so sepanjang kat Nilai  3 4 hari tu sempat merasa makan nasi arab di 2 buah restoran. tempat 1st takdop gambor. air dy ok tapi nasi dy bagi mazs juz ok. so ni  restoran ke2. ni antara nasi mendy ape ntah kawan mazs order. dy punya kuah so tasteless.ke nasi arab mmg cenggitu?? tapi kawan cakap kat tempat laen lagi sedap..so mazs consider tak sedap lah.hehe.






haa ni nasi yg mazs makan kat restoran ke 2 tu,hehe, beli nasi kedai sebelah sbb nasi kukus kat kedai sebelah tu mmg feveret. so buat muka tak bersalah mintak pinggan dan taruk nasi ni. hehehe. tapi selamat la tak perlu rasa nasi arab dy yang sedikit tasteless.. ampunn jangan tiru aksi ini. tak baek taw.hehe


haa tapi Mazs terfikir la nape ramai yang suka post nasi arab tu yang nak tnya uols kat mane yang sedap sangat sbb tadi google ade jumpa ni. samada dy memang terer amek gambar atau mmg makanan ni sedap sbb mazs tengok pon terliur taw.hehe

kredit kat tuan blog ye.mintak gambor ;p mungkin pasni ade rezeki nak bawak family makan kat sana..




kalau uols taw kat mana restoran Nasi Arab yang best roger2 taw.kekeke.

gtg . bai

No comments: